Toont alle 4 resultaten

 • raamrolhor-basic-rondo-unilux

  Raamrolhor Unilux Comfort

  Het voorjaar is de beste tijd om weer horren te bestellen: het insectenseizoen staat weer voor de deur! De Unilux raamhor Basic is een uitstekende hor. De prijzen zijn vanaf prijzen.

  Bestel direct online of vraag een offerte aan!

 • Unilux Plissefit hordeur kopen bij Vonder Wonen Meppel Hoogeveen

  Hordeur Unilux Plissefit Easy

  In een Plisséfit plisséhordeur vouwt het gaas op met als voordeel dat deze minder ruimte inneemt. Ook is deze hordeur zeer duurzaam is. Daarnaast is deze deurhor ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de hordeur open en deze blijft staan op de gewenste stand. Daarna schuif je de hor daarna weer terug voor je deur. De plisséhordeur is de best verkochte deurhor in Nederland!

   

  Bestel direct online of vraag een offerte aan!

 • Sale
  raamrolhor-basic-rondo-unilux

  Raamrolhor Basic

  Het voorjaar is de beste tijd om weer horren te bestellen: het insectenseizoen staat weer voor de deur! De raamhor Basic is een uitstekende hor. De prijzen zijn vanaf prijzen.

  Bestel direct online of vraag een offerte aan!

  130,90 111,25
 • Sale
  unilux plissefit hordeur

  Plisse hordeur

  In een plisséhordeur vouwt het gaas op met als voordeel dat deze minder ruimte inneemt. Ook is deze hordeur zeer duurzaam is. Daarnaast is deze deurhor ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de hordeur open en deze blijft staan op de gewenste stand. Daarna schuif je de hor daarna weer terug voor je deur. De plisséhordeur is de best verkochte deurhor in Nederland!

   

  Bestel direct online of vraag een offerte aan!

  320,30 272,00