De webwinkel van Vonder Wonen accepteert twee soorten betalingen:

  1. iDEAL
  2. Overboeking

iDEAL

iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. iDEAL is echter geen keurmerk. De mogelijkheid om te betalen met iDEAL of de zichtbaarheid van het logo zegt niets over de betrouwbaarheid en service bij de levering door de webwinkel.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Nadat u betaald hebt met iDEAL ontvangen wij u betaling gelijk. De bestelling kan dan zo snel mogelijk verstuurd worden.

Overboeking

Bij een overboeking maakt u zelf het verschuldigde bedrag over op onze bankrekening. Deze betaling heeft vaak een langere doorlooptijd waardoor de bestelling later wordt verstuurd. U kunt het bedrag overmaken op NL93RABO0360860303 ten name van Vonder Wonen.